Decathlon Golf Academy

De Decathlon Golf Academy is een ééndaagse golfcursus die we aanbieden met Golfdealsnederland.nl Op deze cursus leer je alle facetten van het golf en heb je de mogelijkheid om direct je handicap 54 te halen (GVB).

Wat krijg ik?

Voor slechts €99,- doe je mee aan de eendaagse golfcursus handicap 54 (GVB). Na je cursus wordt jouw NGF registratie geregeld via Vereniging United Golfclub en krijg je binnen 2 weken het NGF-pasje thuis gestuurd wat je nodig hebt om op alle golfbanen in Nederland en buitenland te golfen.

Voor wie?

De Decathlon Golf Academy is gericht op de mensen die graag willen beginnen met golfen voor een goede prijs. Zo maken we de sport toegankelijk voor zoveel mogelijk mensen. Om de cursusdata en locatie te bekijken opent u de online agenda door op de knop boek nu te klikken.

De eendagse GVB/Hcp 54 cursus kost slechts EUR 99 en is all inclusive. Dit betekent geen verborgen kosten

Dit zit bij de cursus inbegrepen:

  • Praktijk lessen
  • Baanles
  • Theorie les
  • Theorie examen
  • 1 Jaar lidmaatschap bij de Nederlandse Golf Federatie via Vereniging United Golfclub*

* Het lidmaatschap bij Vereniging United Golfclub

Om binnen Nederland ieder jaar uw GVB/Hcp 54 golfpas te ontvangen dient u via een vereniging aangesloten te zijn bij de Nederlandse Golf Federatie. Wij zullen uw registratie voor het eerste kalenderjaar kosteloos regelen via Vereniging United Golfclub. Bij aanmelding van de cursus dient u aanvullende gegevens achter te laten en akkoord te gaan met de voorwaarden van de vereniging. Zonder dit lidmaatschap kunt u geen golfpas ontvangen binnen Nederland. De kosten van het lidmaatschap zijn EUR 79 per kalenderjaar.

09:00 – 10:00 Theorie les

10:00 – 10:30 Theorie examen

10:30 – 12:30 Praktijkles (Chippen, putten, bunker, lange slagen)

12:30 – 13:30 Lunch (Op eigen rekening)

13:30 – 15:00 Praktijkles (Chippen, putten, bunker, lange slagen)

15:00 – 17:00 De baan in voor examen

Materialen tijdens de cursus:

Al het benodigde materiaal voor de lessen is inbegrepen bij de cursus. Dit gaat om het lenen van Golfclubs en oefenballen.

Iedere deelnemer aan de cursus ontvangt van Decathlon een Goodiebag met daarin ballen, een pitchfork en tee’s.

Kleding:

Draag sportieve en relatief nette kleding. Een spijkerbroek is prima maar niet met gaten. Draag, indien in bezit,  golfschoenen met softspikes. Heeft u deze niet, draag dan platte sportschoenen zonder noppen.

Overige benodigdheden:

Voor het spelen van de baan heeft u uiteindelijk wat eigen spullen nodig. Denk hierbij aan een pitchfork, marker, tees en ballen. Deze ontvangt u in de goodiebag van Decathlon.

Voor de aanschaf van andere benodigdheden kunt u terecht op onze: Decathlon webshop

Momenteel wordt de cursus gedraaid op de volgende locaties:

  • Amsterdam Duivendrecht. (Golfclub Amstelborgh)
  • Rhoon, Rotterdam (Golfcenter Rhoon)
  • Putten, Amersfoort (Dutchgolf Putten)